"Een leider en change-agent met focus op impact, brengt richting, structuur en transformatie, vanuit vertrouwen en dialoog"

Ramon Caanen

Functie

Partner

Expertisegebied

Supply chain - strategy into action
Supply chain - operations management
Business transformation & change management
Program- & interim management
Management & Professionals coaching

Profiel

Ramon is een zeer ervaren supply chain executive met als basis de high-tech industrie. Daarnaast is hij een leider en change-agent met de focus op impact. Hij brengt richting en structuur en realiseert business transformaties.

Zijn kracht ligt in het snel af kunnen pellen van complexe problemen, om van daaruit de koers vooruit te bepalen. Zijn aanpak kenmerkt zich door kritische maar altijd respectvolle dialoog. Met rechte rug en de ogen gericht op het doel weet hij de gewenste beweging ook daadwerkelijk in gang te zetten. Heldere communicatie en vertrouwen, sterk draagvlak en goed stakeholder management ziet Ramon als belangrijke verander-instrumenten en tevens als persoonlijke uitdagingen in het werk.

Daarnaast haalt Ramon ook veel energie uit het overdragen van kennis en inzicht aan jonge professionals. Het coachen en ontwikkelen van jong talent combineert hij met veel plezier met de veranderprojecten waar hij deel van uitmaakt.