Nieuws en publicaties

Gezocht: Junior Consultant F-35 project

Ben je een kei in het bouwen van reken- en simulatiemodellen en wil je dit gaan doen voor het onderhoudsprogramma van de F-35? Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar die uitdagende baan? Dan hebben wij deze voor jou!

Nederland is de komende decennia de spil in de logistiek van reservedelen voor de Europese F-35 toestellen. Het Amerikaanse ministerie van Defensie koos Nederland uit voor het opslaan, verzenden en beheren van reserveonderdelen voor ruim vijfhonderd F-35’s. Gordian werkt mee aan dit Nederlandse initiatief onder de naam OneLogistics.

Op het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) wordt een warehouse ingericht. OneLogistics heeft de ambitie als een regional control tower te fungeren, die de samenwerking tussen dienstverleners faciliteert door stromen van goederen en informatie te verbinden. De service logistiek kan worden geïnnoveerd en verbeterd door gebruik te maken van prognostiek.

Hier zijn reken- en simulatiemodellen nodig. De modellen stellen vast op welke locatie welke reservedelen in welke aantallen moeten worden opgeslagen. En hier kom jij in beeld, want deze modellen moeten gebouwd gaan worden. Het F-35 project loopt t/m mei 2021. Gemiddeld besteed je 3 dagen per week aan het F-35 project. Daarnaast word je ingezet bij andere opdrachtgevers van Gordian.

Lees hier de volledige vacature.

Meer weten?

Jürgen Donders
Partner