Nieuws en publicaties

Schrijf nu in voor de training ‘Voorraadbeheersing van Spare Parts’ – 23 & 24 juni

Leer de perfecte balans te creëren tussen werkkapitaal, beschikbaarheid en operationele kosten

“Kapitaalgoederen hoeven niet stil te staan als gevolg van logistieke wachttijd” is onze missie. Maar hoe zorg je dat de voorraad(waarde) binnen acceptabele  bandbreedtes blijft? In de spare parts management training van Gordian leert u de perfecte balans te creëren tussen werkkapitaal, beschikbaarheid en operationele kosten.

Onze informatieve én praktische training geeft u inzichten en technieken om uw voorraadbeheer van spare parts naar een hoog niveau te brengen. Ook op zoek naar die balans? Schrijft u zich dan in voor onze training op dinsdag 23 en woensdag 24 juni aanstaande in Maarssen.

 

Wat kunt u verwachten?

De training bevat methoden en technieken om te komen tot een optimale balans tussen de KPI’s grijpkans, voorraadwaarde en operationele kosten. We gaan in op de overeenkomsten en verschillen met voorraadbeheersing voor handels- en productievoorraden, vraagvoorspelling en het berekenen van veiligheidsvoorraden, bestelniveaus en ordergroottes, zowel voor consumables als repareerbare reservedelen.

Wij streven naar een gevarieerde groep voorraadbeheerders binnen de training zodat veel kennis en ervaring kan worden uitgewisseld tussen de deelnemers van diverse bedrijven.

 

 

Voor wie?

Iedereen die zich bezighoudt met het vaststellen van de juiste bestelniveaus in de ERP of Maintenance Managementsystemen.

 

Meer informatie over onze training, zoals de mogelijkheid tot aanmelden, vindt u terug in deze brochure.

Meer weten?

Jürgen Donders
Partner
Larisa Dekker
Marketing & sales coördinator