Every Angle

Every Angle Software Solutions bv is een Nederlands softwarebedrijf dat de SAP add-on Every Angle voor operations management ontwikkelt. Met dit systeem is het mogelijk om op een eenvoudige, flexibele en snelle manier waardevolle business content uit uw SAP database te halen en met intelligente algoritmes te verrijken.

Every Angle en Gordian Logistics Experts werken samen op het gebied van spare parts optimalisatie. Het is een constante uitdaging om het beste service niveau te bereiken terwijl er een constante druk is op het werkkaptiaal en logistieke kosten vanuit het management. Een goede assortimentsstrategie en operationele controle zijn de sleutel tot een optimaal service niveau, voorraadwaarde en lage kosten. Dit alles is niet een standaard gegeven bij gebruik van SAP.

De kennis en ervaring van Gordian Logistic Experts op het gebied van spare parts management gecombineerd met de inzichten in SAP met de Every Angle software bieden een snelle scan en een berekend verbeterpotentieel in een zeer kort project; de spare parts optimizer. 

> lees meer over de spare parts optimizer

> lees meer in het interview van Every Angle met Jürgen Donders

www.everyangle.com