Doordachte, analytische en kritische team player met gevoel voor overzicht en structuur. Met een team een gezamenlijk resultaat neerzetten is wat mij drijft.

Stijn Wouters

Functie

Product Manager

Expertisegebied

Consultancy
Project management
Quantitative analysis
Game theory
Spare parts management
Supply chain management

Profiel

Stijn Wouters is een specialist op het gebied van voorraadbeheer, kwantitatieve modellering en Supply Chain Management gericht op servicelogistiek. Hij is een gedreven en leergierige teamspeler die pragmatisch en efficiënt te werk gaat, altijd met de oplossing in het achterhoofd. Klantgerichtheid staat bij hem hoog in het vaandel en is de drijvende kracht achter ieder project.

In zijn carrière als consultant heeft hij veel ervaring opgedaan bij logistieke afdelingen van grote onderhoudsorganisaties. Denk hierbij aan de Luchtmacht, de Marine, KLM Equipment Services, ECT, NedTrain en Medtronic. Ondanks de gelijkenissen is de mate van volwassenheid binnen deze organisaties heel verschillend en behoeft andere typen oplossingen.

De projecten waar Stijn zich op richt zijn vaak `Planning & Control’ vraagstukken op tactisch niveau. Hij is in staat artikelassortimenten slim en effectief in te delen en te parametriseren. Daarnaast verzorgt Stijn praktijkgerichte Spare Parts Management trainingen, biedt hij ondersteuning bij de implementatie van de logistieke modules van ERP systemen en voert hij gedegen data analyses uit gekoppeld aan een advies middels quick scans.

Gerelateerde cases