Met mijn brede interesse in techniek, variërend van IT tot lucht- en ruimtevaart, help ik organisaties graag met het vinden van creatieve en passende oplossingen.

Misha Grift

Functie

Consultant

Expertisegebied

Voorraadbeheer en service logistiek
Risicomanagement
Procesoptimalisatie
Innovatiemanagement
Projectmanagement

Profiel

Misha is een sociaal en analytisch sterke consultant die veel plezier haalt uit het bedenken van creatieve oplossingen die maximaal bijdragen aan klant- en bedrijfsresultaten. Met zijn brede interesse in techniek, variërend van IT tot lucht- en ruimtevaart, benadert hij complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven.

Misha werkte eerder enkele jaren als consultant bij MaxGrip waar hij ervaring heeft opgedaan met preventieve onderhoudsanalyses bij klanten in de olie-, staal- en voedselindustrie. Met de masterstudie Management of Technology aan de TU Delft heeft hij zich vervolgens gespecialiseerd in de rol van technologie in bedrijfskundig opzicht. Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft hij een geoptimaliseerd en vernieuwend innovatieproces ontworpen voor Airbus Defence and Space. Rondom al zijn werkzaamheden is Misha continu op zoek naar mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen.