Planning Services ondersteunde het Marinebedrijf door het voorraadbeheer van een deel van het artikelpakket te voeren.

Op zoek naar verbetering van je dagelijkse spare parts management prestaties in de vorm van een Service? Met COACH, CONNECT en COMFORT levert Gordian een drietal spare parts planning diensten die jouw organisatie in staat stelt om je spare parts management ambities te realiseren. Onze diensten zijn (IT)systeem onafhankelijk en volledig conform jouw eisen en wensen, flexibel in te richten.

COACH

Zelf plannen, bestellen, opvolgen en verbeteren. Wij coachen.

Jij bent de baas over je eigen spare parts planning proces. Je voert het proces uit met eigen personeel en planning software. Kortom je bent volledig in control. Om zeker te stellen dat je ook alles uit je team haalt wat er in zit, coachen we planners op reguliere basis.

CONNECT

Zelf bestellen en verbeteren. Wij plannen en volgen op.

Samen werken we aan continue verbetering. Wij zorgen voor de planning en monitoren de prestatie. Jij bestelt en onderneemt actie op basis van onze analyses en adviezen. Zo zijn we samen succesvol in spare parts management.

COMFORT

Wij plannen, bestellen, volgen op en verbeteren; volledige ontzorging

Terwijl jij je richt op andere uitdagingen, verzorgen wij het complete spare parts planning proces. Optioneel verzorgen we ook de uitvoering van het bestelproces. We monitoren de planningprestaties en werken aan continue verbetering hiervan. Voelt dat niet comfortabel?

NB: Deze dienst bieden we ook aan in de vorm van een prestatie contract.

Gerelateerde cases