Wat bindt ons?

Passie voor logistiek is de belangrijkste bindende factor. Maar er is meer: deze passie zetten we om in impact bij de klant, zowel nationaal als internationaal.

Wij kunnen alleen het verschil bij de klant maken omdat er acht kernwaarden in de genen van Gordian als geheel zitten: deskundigheid, lef, ervaring, betrouwbaar, authentiek, energiek, resultaatgerichtheid en het aan kunnen gaan van grote uitdagingen. Deze acht kernwaarden bepalen de besluitvorming en het handelen van Gordian.

Wat betekent het voor jou? Bijdragen in de toekomst en continuïteit van Gordian betekent ook dat je in alles wat je doet, de klant voorop stelt. Je luistert, leeft je in en probeert de problematiek van de klant echt scherp te krijgen. Je vertaalt als logistieke professional de problematiek van de klant in praktisch werkende oplossingen. Je gebruikt je communicatieve vaardigheden om draagvlak te krijgen voor de oplossingen. Je verbetert jezelf continu met als doel je bijdrage voor onze klanten en voor Gordian te vergroten, maar ook om je persoonlijke ambities te realiseren.

Vanwege onze klantgerichtheid en onze ambitie om echte veranderingen te realiseren, werk je vaak op locatie van de klant. Je speelt daarbij flexibel in op de dynamiek bij de klant. Daar vervul je een natuurlijke commerciële rol. Je ziet nog niet geadresseerde problemen en weet deze op een tactische manier zichtbaar te maken. Hiermee draag je bij aan de continuïteit van Gordian.

Gordian hecht veel waarde aan teamwork. Medewerkers van Gordian inspireren, motiveren en helpen elkaar. Dit gebeurt niet alleen omdat Gordian medewerkers teamplayers zijn. Om de missie van Gordian echt waar te maken, zijn ieders talenten nodig. Het is de kunst om die talenten telkens weer te mobiliseren.

Tot slot staan ethiek en maatschappelijk engagement hoog in het vaandel bij Gordian. Dit vereist betrokkenheid, respect voor de ander, integriteit en een goed besef van normen en waarden. Wij steunen realistische maatschappelijke initiatieven door ze een zetje in de rug te geven.