Werken bij…

Gordian is door haar jarenlange ervaring een  bron van kennis en een  innovatieve business specialist op het gebied van servicelogistiek en spare parts management. Gordian biedt haar klanten voorsprong door samenwerken; gezamenlijk ambities realiseren die alleen onbereikbaar zijn. Werken bij Gordian betekent dat je te maken krijgt met een diversiteit aan uitdagende opdrachten – al dan niet in projectvorm – op verschillende locaties.

In deze opdrachten acteer je als scherpzinnige zakenpartner die gefundeerde wetenschappelijke kennis combineert met praktijkbekwaamheid en samen met de klant zoekt naar duurzame bedrijfsoplossingen. Je werkt binnen een klein team van wisselende samenstelling, waarbij je veel contact hebt met zowel opdrachtgevers als de verschillende belanghebbenden en projectleden.

Gordian hecht sterk aan kennis en het delen van kennis onderling. Iedere adviseur, project- of interim manager is afgestudeerd binnen de logistiek en de meeste werknemers hebben uitgebreide ervaring in de logistieke praktijk. De bedrijfscultuur is open, zodat iedereen innovatieve ideeën en ervaringen met elkaar kan delen. De mogelijkheid tot eigen inbreng is groot en wordt ook gestimuleerd.

Carrière is maatwerk en daarom kent Gordian verschillende carrièrelijnen. Je kunt op verschillende niveaus instromen en je kunt kiezen voor een specialistische of allround signatuur. Via deze webpagina maken wij openstaande vacatures bekend. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Vacature(s):

Supply Chain projectmanager

Junior Service Supply Chain Consultant

Internship Graduation Thesis Master