Nieuws en publicaties

Gordian breidt uit in Afrika

De activiteiten van Gordian in Afrika blijven zich uitbreiden. We kunnen inmiddels wel zeggen: “The eagle has landed!”. Steeds meer projecten beginnen binnen te rollen. Daarnaast wordt de variatie in industrieën en de hoeveelheid landen steeds groter. Ook bedrijven in Kenia, Mauritius, Mozambique en Botswana weten inmiddels wat Gordian doet. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de naamsbekendheid die we opbouwden door onze rol bij diverse events.

We waren onder andere aanwezig bij het jaarlijkse congres van SAAMA. Dit is een organisatie die zich focust op het verbreden en verspreiden van de kennis omtrent asset management. Daarnaast waren we te zien op SAPICS, het grootste Supply Chain Management event in Afrika. Tot slot leverden we een bijdrage aan de Mastering SAP Conferentie waar de toepassingen in Asset Management en Inkoop werden belicht. Jan Willem Rustenburg sprak op deze congressen over de ‘7-open deuren’ die voor kunnen komen in een MRO-project. Hier schreef hij tevens een whitepaper over.

 

Om het stijgend aantal projecten uit te voeren, hebben we nieuwe medewerkers nodig in Zuid-Afrika. Zo zijn we momenteel druk zoekende naar twee nieuwe business consultants, een business area manager én een sales engineer. Dit is onze eerste stap naar een bedrijf van ongeveer vijftien professionals. Dat laatste aantal is weliswaar een doel voor de lange termijn, maar met vier nieuwe werknemers zetten we wel een stap in de goede richting. Uiteraard zijn we enorm blij met de groeiende business en projecten. We gaan dan ook vol enthousiasme verder om dit succes nog groter te maken.

 

Meer weten?