Nieuws en publicaties

Nieuwsbrief: “De donkere dagen komen er aan. Of juist niet?”

Hallo! Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Larisa Dekker, de nieuwe marketing & sales coördinator. Uiteraard ben ik nog een beetje een nieuweling bij Gordian, maar ik voel me er heel prettig. Nu ik er een paar weken werk merk ik hoe leuk en veelzijdig Gordian is. Tikkeltje eigenwijs ook overigens… En wat leuk dat ik deze nieuwsbrief mag introduceren.

 

 

Het is alweer december, de donkere dagen voor Kerst staan voor de deur. Ik heb de eerste kerstbomen alweer gespot bij de liefhebbers thuis en de tuincentra zijn al weken in kerstsfeer. Maar goed, de eerste Sintversnaperingen lagen ook al in augustus in de winkels.

 

Maar bij Gordian heeft alles een andere kant. We groeien momenteel sterk in Zuid-Afrika en Gordian Namibië staat ook op het punt het leven te zien. In dat gebied is het prettig toeven, zeker qua weer. Vreemd eigenlijk, dat die landen toch steeds weer een vakantiegevoel opwekken bij mij. Hard gewerkt wordt er zeker. De mannen en vrouwen gaan doordeweeks volledig op in hun projecten en dan blijft er weinig tijd over voor andere tijdsbestedingen – tot het weekend daar is…

 

Hoe dan ook, het jaar lijkt wel voorbijgevlogen en wat gebeurden er mooie dingen. Zo landde de eerste F35 in Nederland en zijn wij als onderdeel van OneLogistics aan de slag gegaan met het Europese warehouse voor de spare parts. Een project waar we erg trots op zijn.

 

Meer projecten waar we trots op zijn treft u aan in deze nieuwsbrief. Ditmaal vertellen we u meer over onze activiteiten bij Enexis en Thales en houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten in Zuid-Afrika. Wist u dat wij ook professionele software ontwikkel(d)en voor spares management? We leggen het hier haarfijn aan u uit. Verder stellen wij u graag onze nieuwe teamleden voor, zowel in Zuid-Afrika als in Nederland.

 

Kortom een goed gevulde nieuwsbrief, boordevol mooie artikelen. Inspirerend leesvoer voor elk weertype!

 

 

 

 

 

Ook voortaan onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan

Meer weten?