Nieuws en publicaties

Nieuwsbrief: “Op de goede weg!”

 

‘Zijn we nog op de goede weg?’, vroeg mijn collega Jürgen Donders zich af, in zijn intro bij de nieuwsbrief van september 2017. Inmiddels een jaar verder, is mijn antwoord op deze vraag een volmondig ‘Ja, we zijn op de goede weg en we zitten niet stil!’

 

Ik kijk om me heen en zie een florerend en groeiend bedrijf. Mede door onze focus op sales en business development, zowel in Nederland en België als in Zuid-Afrika. Daarnaast werkten we aan een meer volwassen interne bedrijfsvoering. Dit alles mogelijk gemaakt door een groeiend team van enthousiaste en slimme professionals. Van jong en lekker eigenwijs, tot gepokt en gemazeld in de wereld van Servicelogistiek. Dus ja, Gordian is zeker op de goede weg.

 

Maar we staan hierin niet alleen. We maken namelijk deel uit van een grote en bloeiende community rondom service logistieke vraagstukken. Daarin werken we met u en vele anderen samen aan een steeds betere service logistieke praktijk en passen daarbij gezamenlijk ontwikkelde innovaties toe. U daagt ons steeds weer uit met uitdagende en praktische vraagstukken.

 

Voor mezelf constateer ik, tweeëneenhalf jaar na mijn aantreden bij Gordian, dat ik een goede keuze maakte. Dit is een club en een community om trots op te zijn en ik ben blij dat ik erbij hoor.

 

Deze nieuwsbrief is een mooi snapshot van onze groeiende organisatie en van de interessante projecten en uitdagingen waar we in de praktijk zoal mee te maken krijgen. Zo neemt Erik van der Nol u mee in de activiteiten bij Contiweb, gericht op het slim definiëren van ‘uptime kits’. Tycho Lejeune vertelt hoe we bij de Zuid-Afrikaanse verpakkingsgigant Nampak de voorraden van zowel goedkope fastmovers als van kritische slowmovers optimaliseren. En Jürgen Donders komt terug op het mooie Nederlandse succesverhaal rondom de F35.

 

Er is uiteraard meer, maar ik nodig u van harte uit dat zelf te verkennen. Voor nu wens ik u veel leesplezier en zakelijk gezien een mooi najaar toe!

 

 


> meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten?