Nieuws en publicaties

Ramon Caanen versterkt directie Gordian

Per 1 juli 2017 is Ramon Caanen toegetreden tot de directie van Gordian

Gordian onderscheidt zich door de vertaling van expertise naar impact voor klanten. Impact in de vorm van effectievere en efficiëntere servicelogistieke operaties en aansturing. Dat uit zich concreet in een optimale balans tussen beschikbaarheid, geïnvesteerd vermogen en operationele kosten. We werken zij aan zij met teams in service- en onderhoudsbedrijven die drijven op een hoge uptime van complexe technische systemen.

Ons gemêleerde team van consultants brengt deze impact naar onze nationale en internationale klanten in de vorm van projecten en dienstverlening. Projecten variëren van meer operationeel gerichte performance scans, procesverbeteringen en trainingen, tot en met de ontwikkeling en uitvoering van strategisch georiënteerde maturity assessments en improvement roadmaps. De dienstverlening omvat periodieke parameterupdates, KPI-rapportages en prestatie-analyses met corrigerende maatregelen voor de operatie.

In dat kader zijn we verheugd te kunnen melden dat Ramon Caanen ons team per 1 juli 2017 is komen versterken als directielid en partner.

Ramon is een zeer ervaren supply chain executive met zijn basis in de high-tech business-to-business industrie. Hij brengt richting, structuur en impact bij verandering. Binnen Gordian concentreert Ramon zich op strategische supply chain transformaties, programmamanagement en interim management. Ramon is bereikbaar via r.caanen@gordian.nl en komt graag met u in contact.

De directie van Gordian Logistic Experts B.V.

Jan Willem Rustenburg, Ramon Caanen & Jürgen Donders

 

Meer weten?

Jürgen Donders
Partner