Nieuws en publicaties

Service Logistiek Innovatie Symposium

Innovaties in service logistiek zijn maatschappelijk relevant

Op donderdag 20 juni organiseerde Gordian samen met het Service Logistics Forum en TKI Dinalog, het Service Logistiek Innovatie Symposium. In het zeer interactieve programma stond de rol van service logistiek als maatschappelijk relevant innovatiethema centraal.

 

Het innovatiesymposium vond plaats in het LEF Future Center in Utrecht. Een locatie die perfect paste in het thema. Dit is namelijk een innovatieve evenementenlocatie waar ze de dingen nét even anders doen. Geen saaie, standaard vergaderzalen, maar open ruimtes met een interactieve setting.

 

             

             

 

Niet alleen de inrichting, maar ook het programma was bijzonder interactief: naast plenaire discussies met afwisselende sprekers en over uiteenlopende onderwerpen, waren er innovatietafels en een innovatiecarrousel.

 

Bij de innovatietafels legden de tafelvoorzitters een case voor, om hierop vervolgens feedback te krijgen van de aanwezigen. Tijdens de carrousel demonstreerden diverse partijen concrete toepasbare service logistieke innovaties.

 

             

             

 

Na afloop van het symposium kon men tijdens de netwerkborrel napraten over de opgedane ideeën. Wij kijken zeer tevreden terug op een geslaagd event. Alle input van de dag wordt gebruikt voor de visie- en innovatieontwikkeling van het SLF. En wij zijn er nog meer dan voorheen van overtuigd dat servicelogistiek in de toekomst een belangrijke bijdrage levert aan maatschappelijke uitdagingen als energietransitie en de circulaire economie.

 

Meer informatie over dit event vindt u op de website van het SLF.

Meer weten?