Nieuws en publicaties

Vacature: Service Supply Chain Consultant

Als er een Sudoku puzzel op tafel ligt en niemand kan hem oplossen, ben jij dan diegene die de verbanden ziet? En heb jij een passie voor supply chain besturing in complexe service en onderhoudsomgevingen? Lees dan snel verder!

Voor onze groeiende organisatie, Gordian Logistic Experts B.V., in Maarssen zijn wij op zoek naar een analytisch en communicatief vaardige Service Supply Chain Consultant met enige jaren werkervaring.

 

Wat ga je doen?
Jij maakt met jouw supply chain analyses het verschil! Op een inhoudelijk sterke en boeiende manier weet jij deze te communiceren aan klanten in de service logistiek. Het realiseren van een maximale supply chain prestatie tegen beperkte kosten, dat is waar jij voor gaat. Oorzaken van misperformance weet jij snel te vinden en aan te pakken. Je werkt vooral bij de opdrachtgever en krijgt de ruimte om met het hele projectteam duurzame resultaten te laten zien. Uiteraard word je geholpen door je collega professionals bij Gordian. Leuk om te weten is dat onze consultants samen een prachtig team vormen, waarbij aandacht is voor de menselijke factor.

Lees hier de volledige vacature.

Meer weten?

Rutger Vlasblom
Director Europe
Marijcke Langhout
Senior Officemanager