Nieuws en publicaties

Workshop alert: “Op weg naar duurzame, veerkrachtige service logistieke ketens”

Schrijf je in voor onze gratis workshop "(in samenwerking met Service Logistics Forum)

Hoe zorg je dat je de vanzelfsprekende leverancier van parts bent? Worden jouw machines steeds betrouwbaarder maar moet de omzet op spare parts omhoog? Wordt er van jou verwacht dat je zowel de productie als de service afdeling bedient? Ervaar je een spanningsveld tussen verschillende bedrijfsdoelstellingen? Neem dan deel aan onze workshop over after-sales logistiek. In februari 2022 organiseert Gordian, in samenwerking met het SLF, deze, op OEM’s gerichte, workshop (bij voldoende animo).


Wissel met collega’s uit de industrie van gedachten en verken samen de mogelijkheden om te anticiperen op deze uitdagingen, excellente service te leveren en jouw omzet op spare parts op een duurzame manier te verhogen.


Twee veel genoemde denkrichtingen zijn het inrichten van het “One Stop Shop” principe en het opstellen van service contracten (PBC). Twee oplossingen die leiden tot een veerkrachtige serviceketen door centrale aansturing. Maar wellicht pas je andere oplossingen toe. Of heb je innovatieve ideeën die je graag wilt bespreken met collega’s uit de industrie? Wij vernemen het graag.


Om er zeker van te zijn dat de inhoud van de workshop “spot-on” is, vragen wij daarom jouw input door het invullen van een korte
 questionnaire, het kost je slechts 3 minuten.


Laten we samen de mogelijkheden verkennen om jouw after-sales logistiek te optimaliseren. Hopelijk tot in februari!


Teams van Gordian Logistic Experts en SLF

Meer weten?

Jürgen Donders
Partner