Nieuws en publicaties

MaSeLMa Bridge goed op weg!

Een verslag van de plenaire bijeenkomst

Op donderdag 7 september jl. vond de plenaire vergadering van het MaSeLMa Bridge project plaats. Gastheer van de dag was RH Marine in Schiedam.

Gestart werd met een gezamenlijke lunch waar men onder het  genot van een heerlijk broodje (hernieuwd) kennis kon maken met elkaar.  Daarna vertrokken alle deelnemers richting het R&D Center van RH Marine, waar verteld werd over hun laatste ontwikkelingen: wat zijn hun nieuwste producten en wat zijn de mogelijke toepassingen  voor de klanten van RH Marine. 

Na deze informatieve rondleiding was het tijd om met de vergadering te beginnen. Jan Willem Rustenburg, de projectleider, leidde de vergadering in en gaf een overall project update. Algemene tendens is dat het project, ondanks dat we pas in april gestart zijn, al goed op weg is. Dit mag dus met recht een succesvolle doorstart genoemd worden van het MaSeLMa-project dat eind vorig jaar afgerond werd.

Daarna was het de beurt aan de drie werkpakketleiders om de voortgang en tussentijdse resultaten van hun respectievelijke werkpakketten te presenteren. Tijdens de presentaties was er voldoende ruimte om vragen te stellen door de deelnemers en er werd dan ook volop gediscussieerd. Hierdoor was het een hele interactieve vergadering, waar alle aanwezigen hun eigen ideeën konden spuien.

Na de afsluitende discussie, werd door de cateraar van RH Marine een heerlijk buffet voorzien, waarna iedereen met een gevulde buik, na de files, weer huiswaarts kon gaan.

Wij kijken terug op een innovatieve, interactieve en inspirerende middag en we hopen dat de volgende bijeenkomst net zo geslaagd zal zijn!

Meer weten?

Jan Willem Rustenburg
Founding Partner