Energiek, gepassioneerd, gecommitteerd aan resultaat, scherpe sparringspartner met gevoel voor verhouding

Jan Willem Rustenburg

Functie

Founding Partner

Expertisegebied

Service strategie ontwikkeling
Service logistiek
Spare parts management
Trainingen
Management coaching
Ondernemerschap

Profiel

Jan Willem is een strateeg en architect, van micro tot macro niveau. Hij weet complexe problemen terug te brengen tot zijn eenvoud, visie te ontwikkelen op de oplossing en realistische aanvalsroutes te bedenken.

Als programmamanager is hij slagvaardig, niet alleen vanwege zijn kennis en ervaring maar ook omdat hij gemakkelijk communiceert met alle lagen in organisaties en altijd 2 stappen vooruit denkt. En eerlijk is eerlijk…hij is ook een voorstander van gepaste democratie.

Voor Jan Willem is ondernemen een geweldige uitdaging waarin hij veel van zijn talenten kwijt kan. Lef hebben, risico’s durven nemen, al doende leren en succesvol zijn: dat geeft een kick.

De liefde voor service logistiek is ontstaan in zijn periode als marine-officier. In verschillende rollen – klant, leverancier, promovendus en projectleider reorganisatie – leerde hij dat service logistiek een vak apart is. In 2000 ruilde hij zijn militaire pak definitief in voor een civiel pak om aan de slag te gaan als logistiek adviseur. Tot 2005 eerst bij een bestaand bureau en daarna als ondernemer in Gordian.

Gerelateerde cases