Nieuws en publicaties

Thales op weg naar betrouwbare leverancier van spare parts

Wereldwijd varen marineschepen met onder andere zeer geavanceerde radarapparatuur. En daar zit een stukje Hollands glorie achter: Thales Nederland ontwerpt en bouwt deze apparatuur. Echter het bouwen is één ding, het operationeel houden gedurende de lange levensduur is een andere uitdaging. Spare parts vormen een cruciaal onderdeel van deze uitdaging. Thales is altijd op zoek naar oplossingen om haar klanten een betere service aan te bieden, ook als het gaat om spare parts.

 

Samen met Gordian aan de slag
Radarappatuur is complex als het gaat om spare parts. De oplossing ligt in het gestructureerd verzamelen van kennis, bijvoorbeeld vanuit engineering, inkoop en niet te vergeten: de klant. Thales zocht een partner met specifieke kennis in de wereld van de marine, spare parts en transformatieprojecten. Daarom kwam Thales bij Gordian uit. Onze experts Jürgen Donders en Miranda Nooijen ondersteunen Thales in deze reis door inbreng van specifieke kennis en projectmanagement.

 

Snel resultaat?
Daarin moeten we realistisch zijn. Als gemeld is de ambitie van Thales groot maar ook complex, juist omdat het betrouwbaar leveren van spare parts een transformatieproject impliceert. Maar Thales is vastberaden en de eerste goede stappen zijn gezet.

Meer weten?

Jan Willem Rustenburg
Founding Partner