Bayer

Bayer verbetert de planning van reserveonderdelen voor diagnostische beeldvorming

“Software is een stukje code, software-implementatie haalt mensen over om het te gebruiken.”

Stijn Wouters Product Manager

Aanpak

Een gefaseerde aanpak om te leren en uit te breiden

Aanpak - Lorum ipsum

Bayer is een grote speler in de zorgsector. Bayer produceert en onderhoudt onder meer injectiesystemen voor diagnostische beeldvormingsdoeleinden. Het is essentieel dat deze injectiesystemen te allen tijde beschikbaar zijn voor de medische teams in ziekenhuizen en klinieken. Om de juiste balans te vinden tussen beschikbaarheid en kosten, vroeg Bayer Gordian om een ​​geavanceerde planningstool voor reserveonderdelen te implementeren.

In nauwe samenwerking met Gordian definieerde Bayer een gefaseerde aanpak om Gordian’s Spare Parts Management Studio (SPM Studio) in haar organisatie te implementeren; een geavanceerde maar intuïtieve tool voor het plannen van reserveonderdelen.

Resultaat

Compleet, simpel, flexibel

Resultaat - Lorum ipsum

De feedback van Bayer was helder. De SPM Studio is een complete, eenvoudige en flexibele tool die de planner de mogelijkheid geeft om voorraadparameters te berekenen, triggers op uitzonderingen te krijgen en om indien nodig snelle analyses te genereren van eventuele afwijkingen in parameters en prestaties.

De reis duurt voort. Met de wereldwijde scope van Bayer kijken beide partijen er naar uit om te zien of, en hoe, wereldwijde inzet van de SPM Studio kan worden gerealiseerd.

Foto: radiology.bayer.com

Meer weten?

Stijn Wouters
Product Manager